torsdag 7. februar 2008

Sammenligninger av blogger.

Oppgaven vi fikk for uke 5 var å sammenligne tre blogger, hvorav to var plukket ut for oss av læreren mens den siste kunne vi velge selv.



De tre bloggene jeg har sett på er:

http://annesnorskblogg.blogspot.com/ (Anne M. Holmen)

http://www.oslostil.com/ (Oslostil)

http://www.vgb.no/20075 (Petter Solberg)



Det var ganske store forskjeller på disse tre bloggene. For mens Annes blogg og Oslostil-bloggen var veldig oversiktlige og ryddige, var Petter Solbergs blogg mer rotete. Dette har sikkert også noe å gjøre med at Petter Solbergs blogg har veldig mange linker, mens de to andre hadde færre linker. Alle bloggene (spesielt Petter Solbergs blogg og Oslostil-bloggen) har bra funksjon. De har foreksempel kalendre som du kan gå inn på, og der er spesielt Petter Solbergs blogg bra. Hos han kan man gå inn å lese blogger han har skrevet for flere måneder siden.


Som sagt så er Solbergs blogg litt uoversiktelig, noe som gjør at jeg har mer lyst til å lese Annes blogg og Oslostil bloggen. Oslostil -bloggen har også en veldig oversiktelig forside med lite på, i tillegg til at det har glade farger som hvitt og rosa. Dette gjør at man får lyst til å lese den. Annes blogg er det ikke så mye å lese på ennå, men det er jo fordi hun ikke har hatt den så lenge. Foreløpig ser den veldig bra ut.

Ingen kommentarer: